Category: Bilik Santai

0 Comment(s)

Nasi Ambang The Colors Food

Siapa ingat lagi entry aku pasal Nasi Ambang di sini dan di sini? Siapa belum baca, klik la ye.. OK, kali ini nasi ambang yang aku nak “featured” adalah Nasi Ambang The Colors Food....

3 Comment(s)

Kalau dah KAYA SANGAT, gunalah Smart TAG

Salam. Setiap hari aku melalui satu plaza tol untuk ke pejabat. Tol Plaza Sg Penchala, Lebuhraya Damansara Puchong. Kadar untuk kelas 1 sebanyak RM1.60. Jika di lorong tunai, paling banyak nak bayar pun RM2...

4 Comment(s)

Buatlah Main-Main Niat Puasa Tu

Bila start bulan puasa ramai blogger share doa niat puasa di blog masing-masing, share di twitter, share di facebook. Tahniah diucapkan kerana ingat mengingati sesama kawan. Namun dalam pada itu ada juga yang ntah...

3 Comment(s)

Pelangi Petang di Mutiara Damansara

Nampak tak pelangi tu? Gambar ni diambil selepas hujan lebat melanda Mutiara Damansara, apabila matahari terus menyinar, confirm ada pelangi. Korang tahu ke kat mana Mutiara Damansara ni? Tengok gambar tu betul-betul, ada satu...