Category: Bilik Santai

0 Comment(s)

Jusradio: Trend Musik Gaya Baru

Salam. 1. Dah berminggu tak update blog ni. Malas. Tak sempat. Macam-macam lagi lah 2. Projek baru siap dan dah launch (soft launch – 1 November 2008) 3. Jusradio. Trend Musik Gaya Baru. Sebuah...

0 Comment(s)

Mari Beraya

[audio:Metadome_All_Stars_-_Mari_Beraya.mp3]Mari Beraya – Metadome All Stars Mari-mari kita bergembira,Satu Syawal telah tiba.Syukur pada yang Maha Esa,Dapat kita berjumpa, bermesra bersama-sama. Satu bulan kita berpuasa,Bulan Ramadan yang mulia.Lupakan sengketa lama,Fikirkan yang indah saja. Mari-mari kita...

0 Comment(s)

Iftar di jalanan

1. Smalam aku kene balik lewat. Ada kerja yang perlu aku siapkan, bos nak check dan approve sebelum aku blast ke email2. Ya.. aku bengang la jugak kan. Dah kemas2, amik kasut, kene letak...

0 Comment(s)

Cinta Yang Sempurna

Cinta Yang Sempurna – 6ixth Sense feat. Noe (Letto) Terbawa aku dalam rasaYang selama ini terlupaOoohhh  OooohMungkinkah ini cinta… Hatiku cubaTuk mencariKemana aku telah pergiOoohh  OoohMungkin ini semua mimpi *Hanya ilusiCinta yang menipuKeindahan yang...