Buatlah Main-Main Niat Puasa Tu

Buatlah Main-Main Niat Puasa Tu

Bila start bulan puasa ramai blogger share doa niat puasa di blog masing-masing, share di twitter, share di facebook. Tahniah diucapkan kerana ingat mengingati sesama kawan.

Namun dalam pada itu ada juga yang ntah lah, nak kata BODOH, belajar tinggi-tinggi, Kolej Metrikulasi Pulau Pinang, tapi itu lah.. Kalau nak gurau bende lain tak kisah, tapi janganla gurau benda yang serius macam doa niat puasa ni.

Bila ditegur, terus delete, remove.. Dulu beria2 nak add, nak join Geng KP.. haa.. remove la.. aku bukan kenal kau pun kan. Aku tak rugi apa-apa. Jangan kau tu nanti bila nak menikah tak lepas, kantoi tak reti baca Al-Fatihah.

p/s – Puasa-puasa jangan hangin.. sabar..

You may also like...

4 Comment(s)

  1. Aj says:

    selamat ramadhan
    Entri Blog terkini oleh Aj ..Ramadhan Time To re-Think

    [Reply]

  2. Cik Norfa says:

    uit..ape hal ni..sape buat main2 ni?

    [Reply]

  3. PaanMFR says:

    adelah makhluk Allah ni..
    org duk tulis doa niat puasa, dia tulis niat mandi hadas..
    aku tegur, terus delete fren list..
    ah.. lantak lah..

    [Reply]

  1. 11 August 2010

    […] This post was mentioned on Twitter by PaanMFR, PaanMFR. PaanMFR said: MFR Blog: Buatlah Main-Main Niat Puasa Tu http://bit.ly/9iaD58 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Shares