Author: PaanMFR

7 Comment(s)

Ambang

Ape tu? Pernah dengar nasi ambang? Pernah makan nasi ambang? Ape? Makan sorang-sorang dalam dulang besar tu? Tak ambang la namanya.. Nasi ambang (sebut: ambeng) ni makanan tradisi masyarakat Jawa. Selalu disajikan ketika majlis...

8 Comment(s)

Tag: Let Me Tell About My Perfect Lover

I've been tagged by Azlina [Let Me Tell About My Perfect Lover] Here are the rules: 1. The tagged victim has to come up with 8 different points about his/her perfect lover.2. Have to...

7 Comment(s)

Penyakit Malas melanda lagi

Sejak balik dari kampung ni.. sejak satu peristiwa berlaku ni.. hmm.. aku dah jadi makin malas.. nak buat kerja pun hampir-hampir malas.. semua yang aku cuba buat seperti tiada feel dan semangat.. mungkin juga...

8 Comment(s)

Fonbit – Impian

hmm.. aku dah tulis banyak tadi, bila nak save je line internet tak ada..mood nak tulis semula dah hilang.. takpelah, aku pointkan sahaja.. Aku ada fonbit.. Nokia 6670 Aku suka, sayang fonbit aku… Aku...

2 Comment(s)

Hotlink EasyMenu

Petikan daripada laman web Hotlink. Want a faster way to access Hotlink services? No worries! You can now check your balance, top-up your Hotlink account, subscribe and access the various Hotlink services for FREE*...