Fonbit – Impian

hmm.. aku dah tulis banyak tadi, bila nak save je line internet tak ada..Annoyed
mood nak tulis semula dah hilang.. takpelah, aku pointkan sahaja..Cool
  • Aku ada fonbit.. Nokia 6670
  • Aku suka, sayang fonbit aku…
  • Aku beli Nokia 6670 sebab nak lengkapkan projek final semester.
  • Aku develop aplikasi Waktu Solat guna Flash Lite, ada sambungan luar ke server untuk pangkalan data.
  • Aku mula tertarik dengan satu model baru.. N80
  • Kenapa? sebab ada satu fungsi yang sangat istimewa bagi aku..
  • Bukan 3MP kamera, bukan music, bukan 3G
  • Tapi WLAN!! Wireless LAN! Aku boleh surf internet di rumah dengan selesa guna fonbit ni.
Kisah Nokia N80
Kisah Nokia 6670

Gambar..
Nokia 6670 dan N80

8 Comment(s)

  1. ikoko says:

    wa.. besh la..

    cantik smilies awak.

    🙂

    [Reply]

  2. ikoko says:

    mcm mana ye awak betulkan smilies kat bawah ni.. saya punya smilies ada cacat cela la..

    erm.. camner ek?

    saya dah try cari, try nak ubah.. tapi still takleh.. nape ye.. erm..

    [Reply]

  3. paanMFR says:

    dunno..
    just ikut apa yg die suh buat..
    tambah kod selepas tag textarea

    [Reply]

  4. Amir Azmi says:

    Wahh… canggih handphone ko Paan!! Beli pakai duit gaji pertama ker? Bila nak belanja cikgu pakai duit gaji!!:-w

    [Reply]

  5. paanMFR says:

    beli pakai duit upah jadik demo lab dulu..
    belanja? err.. ape tu??%-(

    [Reply]

  6. miss chubby says:

    emm cool babe…
    bila lah..kita nak pki laks…
    *still use nokia 3310*……:d

    [Reply]

  7. paanMFR says:

    budak2 mane leh pakai yang mahal2..:d

    [Reply]

  8. miss chubby says:

    yer ker…?budak2 tak leh pakai mahal2…?…says who?…kat kolej..berlambak jer…udak2 pakai mahal2…:d

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares