Penyakit Malas melanda lagi

Sejak balik dari kampung ni.. sejak satu peristiwa berlaku ni.. hmm.. aku dah jadi makin malas.. nak buat kerja pun hampir-hampir malas.. semua yang aku cuba buat seperti tiada feel dan semangat.. mungkin juga disebabkan peristiwa itu. Walaupun aku menjangkakan terjadinya peristiwa itu, namun aku seperti tidak dapat menerimanya.. entah lah.. apakah hikmahnya? Mungkin aku ni teruk sangat perangainya… agaknyalah.. mungkinlah..

Aku selalu bagi motivasi ringkas kat kawan-kawan aku kalau diorang down.. Sekadar membantu mana yang terdaya.. selebihnya terletak pada mereka, terletak pada motivasi diri mereka.. Mungkin kali ini motivasi diri aku tidak sekuat selalu, tidak konsisten.. asik nak malas saja.. Tengoklah bagaimana nanti.. aku cuba.. bermula dengan entry ini, aku cuba kembalikan semangat dalam diri aku ini. Kuatkan semula motivasi diri ini.. cewah..

7 Comment(s)

  1. must u know the knocker? says:

    from here……..i know u a bit……well…..i feel shame..

    [Reply]

  2. ikoko says:

    harap maaf.. tapi anda dah kena tagged.. sila ambil bahan tag di blog saya, okeh

    [Reply]

  3. paanMFR says:

    ikoko
    erkk…
    alamak..
    nak tag2 pulak..

    knocker
    shame nape..:(

    [Reply]

  4. ikoko says:

    peristiwa apa lah tu agaknye.. erm..

    [Reply]

  5. paanMFR says:

    hmm..
    adelah..:(

    [Reply]

  6. miss chubby says:

    i know what it is….pelik..gaks..pasal tu pun nak jadi malas…ahaks..

    [Reply]

  7. paanMFR says:

    xde mood.. malas la jadinyer..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares