Task Handover

Task Handover

Korang mesti ada perasan entry lepas pasal Jawatan Kosong kan? So maknanya aku akan berpindah kerja, daripada kompeni sekarang ni kepada kompeni baru. Bila dah nk pindah ni, kene la buat task handover. Time ni la baru kita tahu sikit ke banyak kerja yang kita buat selama kat sini.

Reason aku pindah kerja ni bukan sebab tak puas hati ke, gaduh2 ke. Aku sangat seronok kerja di kompeni skang ni. 4 tahun aku dah kerja sini. Perubahan bisnes model, perubahan lokasi pejabat, semua aku dah rasa. Best sangat! Tu sebabnya aku macam rasa berat nak tinggalkan pejabat ni. Namun, perjuangan harus diteruskan. Peluang harus dicekup!

Selamat tinggal Alibi Music yang telah banyak mengajar aku selok belok dunia hiburan. Wah.. hiburan gitu kan.. Dan Selamat datang Astro Entertainment! Kita akan berjuang Oktober ini!

1 Comment(s)

  1. 25 September 2010

    […] This post was mentioned on Twitter by PaanMFR and PaanMFR, PaanMFR. PaanMFR said: MFR Blog: Task Handover http://bit.ly/dBEyGg […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares