iPod Touch Baru ada kamera!

New iPod Touch

Tadi dapat newsletter daripada Apple. Salah satu produk terkini yang diketengahkan.. iPod Touch Baru! Apa ciri-ciri baru yang ada dalam iPod Touch Baru ni?

  • FaceTime
  • Retina Display
  • HD Video Recording
  • Game Center

Aku sendiri takde iPod Touch ni, tapi ofismate ade la. So sempat la main-main dan agak berminat jugak la. Diorg ada yang lama punya. Takde kamera. Yang baru ni ada kamera. Boleh rekod video HD terus. Boleh buat video call melalui FaceTime katanya..

Sangat berminat nak beli iPod Touch ni. Bukan hanya nak seronok-seronok guna, tapi nak try develop Apps untuk iPod / iPhone ni. Teringin sangat! Warna yang disediakan ada 1 je la.. warna standard iPod Touch. 🙂

Harga? Ni harga yang website Apple keluarkan..

  • 8GB – RM 829.00
  • 32GB – RM 1,079.00
  • 64GB – RM 1,399.00

Yang mana satu pilihan hati?

4 Comment(s)

  1. dr.aku.la says:

    menarik tu.
    bile nak “test drive”?

    [Reply]

  2. PaanMFR says:

    Tak tahu lah..
    ongkos pun belum ada.. hahaha

    [Reply]

  3. mrnamie says:

    ipod ni yg mp3 player tu kan? slalu confius dengan ipod, ipad.. huhu

    [Reply]

  4. PaanMFR says:

    bukan sekadar mp3 player..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares