Rumah Baru

Rumah Baru

Salam kawan-kawan. Alhamdulillah, selepas hampir sebulan blog ini ditinggalkan, beroperasi semula hari ini selepas menduduki rumah baru. Walaupun ada sedikit masalah teknikal, namun berjaya juga rumah baru ini disiapkan.

Terima Kasih kepada pihak hosting Shinjiru Malaysia untuk pembekalan rumah (VPS) yang OK dan murah.

Terima Kasih juga kepada Arul, office-mate seberang laut, yang bantu aku setup server ini. Banyak step dia oo.. tak macam shered hosting.

Terima kasih juga kepada kawan-kawan pembaca belog yang pernah singgah sini dan pernah bagi komen. InsyaAllah aku akan sentiasa update blog ini. Makaseh!

Kepada pelanggan-pelanggan Jentayu.Com, terima kasih juga kerana bersabar ketika server lama down. Korang pun dah dapat rumah baru yang aku sewa di tempat lain. Harap selesa di sana.

4 Comment(s)

  1. Noridah says:

    jentayu.com hosting kat mana?
    .-= Entri Blog terkini oleh Noridah ..6 Red Hot Tips To Get Your Articles Read =-.

    [Reply]

  2. PaanMFR says:

    Quoted:
    “Terima Kasih kepada pihak hosting Shinjiru Malaysia untuk pembekalan rumah (VPS) yang OK dan murah.” < yang ni untuk jentayu.com sahaja, termasuk blog ni. akak punya guna jentayu.biz punya tapak. kat tempat lain.

    [Reply]

  3. Test says:

    test comen sat

    [Reply]

  1. 1 June 2010

    […] This post was mentioned on Twitter by PaanMFR, PaanMFR. PaanMFR said: MFR Blog: Rumah Baru http://cli.gs/XBGnS […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares