Hari Susu Sedunia @ Pavilion – Lepak Bersama Budiey

Hari Susu Sedunia @ Pavilion - Lepak Bersama Budiey

Salam. Minggu lepas seperti yang korang maklum, Hari Susu Sedunia telah disambut di Pavilion. Aku datang ni pun sebab disuruh diajak oleh Budiey. Dia nak kasi barang sket untuk ganti t-shirt ulang tahun blog Budiey yang ke-3. Penat-penat aku design, tapi aku x dapat.. gantila dengan barang lain. Nanti aku cerita kemudian pasal barang tu.

Sampai-sampai je dah ramai, sesak, penuh. Jumpa Budiey sat, borak2 sket, dia suruh daftar. Dapat la nombor. Orang dah lebih 3000, aku dapat nombor 500++ hahaha..

Hari Susu Sedunia @ Pavilion - Lepak Bersama Budiey

Aku tak dapat goodie bag.. makanya, susu pun tak dapat la.. Macam mana nak minum susu ni? Dengar pula pengacara beritahu.. “Sape-sape tak dapat susu, perah la sendri..” hahaha.. bukan lah.. dia kata “Sape-sape tak dapat susu, petugas kami akan edarkan sepanjang hari..” Cari punya cari, ade la sorang awek petugas ni hulur susu “low fat”.. tau la aku gemok.. kan..

Acara minum susu dimulakan jam 11 pagi. Detail pasal bende ni korang carik la kat internet ek. Kat blog Budiey pun ada cerita. Pengacara suruh minum.. kami minum.. burrppp.. alhamdulillah.. Kotak susu yang kami minum ni Limited Edition. Ada 2 perisa saja pagi tu. Coklat dan Rendah Lemak.

Hari Susu Sedunia @ Pavilion - Lepak Bersama Budiey

Sambil-sambil minum susu, Budiey pulak sibuk promote event ni melalui twitter. Guna iPhone lagi.

Hari Susu Sedunia @ Pavilion - Lepak Bersama Budiey

Petang tu Budiey nak buat MDO dia, tengok cerita Helm Street tu, tapi aku tak join sebab ada hal lain. Nak kemas-kemas rumah kat Damansara. Tingkat 4. Naik tangga.. haa.. kan..

5 Comment(s)

  1. Nice event bro….n nice person to meet…hahaha…seronok kalau berada nearby dengan area yang banyak aktiviti…idup x la sunyi…blog pun rancak..hahaha
    .-= Entri Blog terkini oleh mohamad izwan ..Cara Besarkan Saiz Font Dalam Post Blog Anda =-.

    [Reply]

  2. PaanMFR says:

    Thanks.

    Aku bukan rajin sgt nak ke event2 ni.. Kalau betul2 rajin, ade la muncul. 🙂

    [Reply]

  3. atleast…happening….hehehe…aku ada event pun ngan geng2 keicar aku je…hahaha
    .-= Entri Blog terkini oleh mohamad izwan ..Cara Besarkan Saiz Font Dalam Post Blog Anda =-.

    [Reply]

  1. 3 June 2010

    […] This post was mentioned on Twitter by PaanMFR, PaanMFR. PaanMFR said: MFR Blog: Hari Susu Sedunia @ Pavilion – Lepak Bersa https://paanmfr.com/2010/06/03-hari-susu-sedunia-pavilion-lepak-bersama-budiey.html […]

  2. 6 June 2010

    Hi…

    I saw this really good post today….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Shares