Rashid Hilang!?

Rashid @ Red Carpet

Ya.. Rashid telah hilang!! Tapi… dah jumpe balik! Yey!

Minggu lepas Rashid telah hilang apabila lari daripada kereta tuannya yang baru buka pintu. Makin lasak mamat neh. So my boss pun up la poster kat area rumah tu (condo katanya). Alhamdulillah lepas 2-3 hari tu Rashid telah dijumpai dan dipulangkan..

Namun.. hakikat yang sebenar, Rashid memang telah dijumpai lebih awal daripada itu. Tapi telah disimpan! Gila kau.. tapi disebabkan “boypren” orang yang jumpa tu suruh dia pulangkan, maka dia pun pulangkan.. Geram jugak la my boss walaupun tak lupa ucapkan terima kasih.

Sekarang Rashid dah pandai marah-marah weh.. abis tangan aku digigitnya.. ingat ayam ke tangan aku ni? hehe

3 Comment(s)

  1. Makiko S says:

    aih..comelnya nama…

    I thought I’m the only one who loves giving cats by human name. Rashid pun comel juga. I had one named Ibrahim, but he went away not so long ago (I miss him so much).

    After Ibrahim left..came Jeffry & Ali. They are not the same as Ibrahim, but cute enough to charm my heart =D

    [Reply]

  2. Nurna says:

    wahh..comel nye rashid….
    terserlah muka garang…agaga~

    [Reply]

  3. PaanMFR says:

    garang woo skang..
    pegang peyut die, terus die geget tangan..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares