Rashid di mana?

Rashid dalam bag..

Seminggu tak jumpa Rashid.. sangat rindu.. tiba-tiba pagi ni Imran Ajmain post gamba Rashid dalam bag my boss! aiya… Sian Rashid kene masuk dalam bag sebab takmo bagi die merayap dalam kereta tu.. Takpela Rashid.. dah jalan-jalan pi Penang 3 hari, hari ni Rashid balik KL. yey! sok kite jumpe ek.. \(^-^)/

6 Comment(s)

  1. md.saidi says:

    kucing rupo nyer rashid 2…hhaha…
    tahu ko org namo rashid berapi la….

    [Reply]

  2. wawa says:

    ya ampunnnn rashid… siannye kna dok dlm beg… ahahaha.. tomey2 je ;p

    [Reply]

  3. PaanMFR says:

    hahaha..
    nama betul die Adam Ryan, mcm mat saleh jugak la
    tapi kami org2 kampung kat opis ni bagi nama Rashid.

    [Reply]

  4. Anne Boleyn says:

    ‘rashid’ tu sejenis ‘kucing’ ke. macam comel je beliau. huhu jalan2 kat sini. salam kenal. hit me back kay. 🙂

    [Reply]

  5. PaanMFR says:

    yup..
    tgk entry2 lepas pasal rashid ni.. hehe

    [Reply]

  1. 31 March 2010

    […] This post was mentioned on Twitter by PaanMFR, PaanMFR. PaanMFR said: MFR Blog: Rashid di mana? http://cli.gs/2QJzV […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares