Maut di Stesen Minyak

Maut di Stesen Minyak

Korang ada bace paper hari ni? Ni sedutan daripada Utusan Malaysia:

KUALA LUMPUR 29 Mac – Seperti kebiasaan, rutin Mohd. Yusri Abdul Wahab, 32, adalah mengisi minyak keretanya di stesen minyak BHP di Jalan Cheras, Taman Midah. Namun malang menimpanya malam tadi, apabila tiba-tiba dirempuh oleh sebuah kereta, Hyundai Getz yang terbabas ketika dia sedang mengisi minyak keretanya.

Ni pulak sedutan daripada Harian Metro

“Siasatan awal mendapati Hyundai Getz itu dipandu seorang perempuan berusia 23 tahun. Kenderaan itu terbabas selepas terbabit satu lagi kemalangan dengan sebuah kereta di jalan raya berhampiran stesen minyak itu.
“Namun, pemandu wanita itu hanya cedera ringan” katanya di sini, semalam.

Ni pulak RAKAMAN CCTV di Stesen Minyak tersebut. (update – video dah private)

http://www.youtube.com/watch?v=b-PgaddbRBk

MFR – Angkat, Tolak, Masuk, Picit, Lari!

You may also like...

6 Comment(s)

  1. PaanMFR says:

    test

    [Reply]

  2. PaanTest says:

    cuba lagi lepas update re-captcha

    [Reply]

  3. PaanTest says:

    So… problem solved..
    makaseh Wawa (http://sawyoucry.net/) bgtau

    [Reply]

  4. wawa says:

    huhu.. same2.. dr smlm xley ingt my browser @ connection yg sedia bengong ni punye hal, hehe..

    apa ek komen sblum ni? x ingt dah, hahaha

    ksian gile kut ajal dia smpai camtu.. huhu
    now tmbah lg bnda nak worry bila ada kt petrol station – slain penyamun, peragut, org yg bbual handphone kt pam sebelah masa sama2 tgh isi minyak… hahahaha

    [Reply]

  5. PaanMFR says:

    ntah..
    komen2 yg lepas2 mmg xde masuk rekod..
    hahaha

    [Reply]

  6. mas says:

    wife dia nurse di hukm tmpt aku keje..yg langgar tu rupenye mabuk..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Shares