Rashid nak wat keje ni..

Rashid nak wat keje ni..

Tadi bos aku klua kejap ada urusan. So si Rashid pun kene la tinggal kat bilik bos aku.. aku jenguk2, nampak la si Rashid ni tengah duk termenung.. sian die kene tinggal.. Takde tempat lain ke nak lepak? Padahal box die ade kat bilik tu.. hahaha.. nanti aku suh abang City-Link amik dia hantar pegi Uganda.. hahaha

You may also like...

2 Comment(s)

  1. eyda says:

    ala, cian si rashid 2..ehee..
    Comey la!
    kucing paan bela ek??

    [Reply]

  2. PaanMFR says:

    tak la.. ni kucing mahal ni.. bos punya
    kucing paan bela kucing kampung je.. heheh

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares