Tukar Lagi

Salam..
Satu hari aku berfikir..

Kan best kalau dapat betulkan semua yang x betul kat blog aku ni, susah tul nak edit, nak buat post baru kalau asik ade error je..

hmm..
so, dengan semangat yang ada, aku ubah.. betulkan mana yg patut, dan tukar kulit lagik..
Nama kulit ni, Crybook. Ala-ala Facebook gitu. Aku ubah sikit2, itu dan ini, tapi kredit di bawah aku kekalkan.. sebab yang buat theme ni org kita juga..

You may also like...

7 Comment(s)

  1. eita says:

    ernnmnn sukenya cantik la abg.. hehehe yg penting caler pink tu yg suka tu heee 😀

    [Reply]

  2. GraFiQuE says:

    wah kemas, kemas, semak, kemas, kemas. semak, kemas, kemas, cantek…

    err berapa point wah kena kasi daaa?

    [Reply]

  3. PaanMFR says:

    hehehe
    siap ade semak bagai..

    aku masih dalam proses godek2 lagi…
    tgklah kot2 jadi theme baru ke..

    [Reply]

  4. ajami says:

    Salaam bro,

    tQ sediakan tag afundi af7

    keep on blogging k 😉

    [Reply]

  5. PaanMFR says:

    makaseh bro Ajami.. hehe
    susah nk dapatkan motivasi dan semangat nk memblog ni.. lagi2 kalau ade penyakit malas.. 😀

    [Reply]

  6. eita says:

    lerrr naper purple.. tak besh.. yg ssmlm lg cntk.. hmm

    [Reply]

  7. PaanMFR says:

    bila masanya purple?
    merah je ni.
    xde tuka2 pun

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares