“Like” Komen Orang Lain di Facebook

"Like" Komen Orang Lain di Facebook

Mungkin ada antara Facebook korang yang dah muncul fungsi baru ni. Fungsi untuk “Like” komen yang disampaikan oleh user lain. Selalunya kita boleh “Like” status yang disampaikan oleh kawan kita, tapi kali ini kita boleh “Like” komen yang kawan kita sampaikan di bawah status kita.

Sebelum di "Like"

Gambar di atas menunjukkan komen-komen yang belum di”Like” lagi.

Ada orang dah "Like"

Yang ni pulak dah ada orang “Like”

p/s – Like Button dalam blog ni masih kucar kacir.

3 Comment(s)

  1. Cik Norfa says:

    ha’a la…aku pun baru perasan. orang lain komen pun boleh like..hehe.itu mcm pun ada ka? cait!..
    Entri Blog terkini oleh Cik Norfa ..Isu Kahwin

    [Reply]

  2. PaanMFR says:

    nak cari plugin WordPress untuk like komen dalam blog plak.. ngeh ngeh

    [Reply]

  1. 17 June 2010

    […] This post was mentioned on Twitter by PaanMFR, PaanMFR. PaanMFR said: MFR Blog: "Like" Komen Orang Lain di Facebook http://bit.ly/9j2Lxl […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares