Nuffnang suruh aku tunggu 30 hari

Nuffnang suruh aku tunggu 30 hari

Salam. Ade la beberapa orang bertanya, berapa lama kita kene tunggu untuk dapat cek nuffnang lepas kita cash-out earning kita. Tadi aku baru cash-out, sikit je tak banyak.. teks ini muncul.

Your earnings request has been successfully submitted. Please allow 30 days from the end of the month for your payment to be processed and sent ( 60-days for non-Glitterati members ). You will receive an email when your cashout has been processed. If you do not get your cheque within one month after receiving that confirmation email, kindly notify us, as cheques are only valid up to six months.

Maknanya.. tunggu 30 hari lepas HUJUNG BULAN.. untuk dia proses kemudian hantar email confirmation. Then tunggu sebulan lagi untuk terima cek (melalui pos). Yang ni selalunya seminggu dapat dah.

Yang 30 hari ni pulak tertakluk kepada ahli Glitterati.. sape2 yang bukan, kene la tunggu 60 hari.

p/s – Buffered aku dah xde.. 🙁

You may also like...

1 Comment(s)

  1. 11 June 2010

    Hello! Please e-mail me your contacts. I have a question

    Thank you!!!…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Shares