Adsense nampak aku GEMUK??

Adsense nampak aku GEMUK??

Rakan aku ade la round-round masuk blog aku. Sambil-sambil tengok-tengok, dia ternampak satu link di atas. Link yang dijana oleh Adsense. Lalu di snap pagenya, dan beri pada aku.. Zoom sket..

Adsense nampak aku GEMUK??Aik? Camne dia tau ke owner blog ni gemuk? Cis..

7 Comment(s)

  1. eitakz says:

    cube kat blog me plak abg 😛
    .-= Entri Blog terkini oleh eitakz ..bila nak rajin ni? =-.

    [Reply]

  2. PaanMFR says:

    blog awak, lagi byk linknya..

    [Reply]

  3. retna says:

    yo cane dia tahu ek??? gurlpp
    .-= Entri Blog terkini oleh retna ..Ada ko kisah?!! =-.

    [Reply]

  4. PaanMFR says:

    ntah la kak.. seram jugak ni…
    kot2 ade stalker ke…

    [Reply]

  5. hAwA says:

    aha. lawaknye. biasenye mypage keluar cara nak kurus je…
    .-= Entri Blog terkini oleh hAwA ..Chomelnya Chenta =-.

    [Reply]

  6. PaanMFR says:

    cara nak kurus kat sini pun ade gak klua slalu.
    cara nak gemok je tibe2 ade..

    [Reply]

  7. Salam..
    Adsense crawler akan detect domain name dan title post maka iklan yang akan di paparkan tersebut adalah matching dengan iklan advertiser maka itu yang akan keluar…

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares