Anugerah Follower Ke-100 Tahniah!

Anugerah Follower Ke-100

Hari ni, aku check email. (aku check email setiap hari waktu kerja) Aku dapati follower aku di Google Friend Connect telah mencapai 100 orag! Yey! Susah woo nak dapat 100 ni. Aku tengok blog orang lain sampai 300 lebeh..

Anugerah Follower Ke-100

Tahniah kepada Cik Sara (tak lama lagi jadi Puan OK) atas pencapaian menjadi orang ke-100 Google Friend Connect. Untuk itu, aku anugerahkan dengan imej yang boleh ko tempel dalam blog ko.. hahaha.. Aku wat ala-ala pink gitu.. Kalau orang laki, aku wat brutal2 sket. OK. bleh copy imej bawah ni ye..

Anugerah Follower Ke-100

6 Comment(s)

  1. Azrul says:

    tahniah bro 🙂
    .-= Entri Blog terkini oleh Azrul ..Folder movie dalam external harddisk corrupt!! Damn!!! =-.

    [Reply]

  2. PaanMFR says:

    maseh..
    nnt nk kumpul sampai 200 pulak..
    kot2 aku bleh bagi RM50 ke..

    [Reply]

  3. sara says:

    wahhhhhhh..dapat anugerah la..tq2..
    .-= Entri Blog terkini oleh sara ..?2 paper dah selamat tinggal lagi 1? =-.

    [Reply]

  4. PaanMFR says:

    sama2..
    letak la kat blog ye.

    [Reply]

  5. lindonut says:

    kalau ke100 dpt banner gitu, ke 101 dpt pe? lol! xD
    .-= Entri Blog terkini oleh lindonut ..Manis Choco =-.

    [Reply]

  6. PaanMFR says:

    banner buat sendrik.. hehe
    lindonut sebenanye nombo 102
    kat widget je tulis 101

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares