Hari Rabu Yang Memeningkan

“Peningku fahami dirimu” – lagu basi ni punmasih dipasang.. Aku nak tunggu Tic Tac Toe daripada Ezlynn.

Okey, hurm.. sejak jam 8 pagi tadi, banyak perkara yang membuatkan aku pening hari ini. Nak siapkan newsletter, update blog (bukan blog ini okey, blog rasmi, blog kerja), nak cari rumah lagi. Ya.. mau cari rumah untuk aku menyewa.. tak lama lagi jadi warga Damansara aku ni. Tapi takpe, masih dalam Selangor, masih BloggerSelangor.

Proses unpacking ofis baru ni masih lagi dalam proses. Banyak lagi perkara belum setel. Biasa la tu kan, tempat baru, banyak kerenahnya, banyak cekadaknya.

Harap esok tak pening macam hari ini.

Fakta: Blog kerja aku. – http://blog.metamobile.com.my (pecah lobang!)
Fakta: Ayam Penyet @ The Curve sangat pedassssss!!!
Fakta: Selamat Ulang Tahun Heliza
Fakta: Mulut tempayan susah nak kasi tutup. kann….
Fakta: Musim 8 dah nak start! Jom memancing!

3 Comment(s)

  1. eita says:

    kn kt dah tlgkan pasal umah.. hmmm

    [Reply]

  2. nOj says:

    nape byk iklan ijau2 ni ek. wonder king. ni kartun ke game ke hape ni

    [Reply]

  3. PaanMFR says:

    facebook game. iklan2 ni selalunya letak dalam facebook apps.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares