Terima Kasih PayPal

Wah! dapat USD8 pulak! Sikit-sikit pun kalau orang bagi, rejeki kan namanya. Aku dapat wit ni sebab penyertaan aku dalam Applikasi Facebook kelolaan Paypal. Namanya PayPal Wishlist kalau tak silap. Join dapat USD1, then pilih barang-barang yang kononnya kita nak, then share kat wall. Sape kawan2 kita yang join guna link kita, dapat la USD1. usaha malas aku ni membuahkan hasil USD8 je, xpela daripada xde. Kawan aku punya adik siap dapat USD80.. gila byk!

Okey, update hari ni sikit saja, mau packing. Esok ofis kami pindah Damansara.

4 Comment(s)

  1. nOj says:

    smlm ade tertengok ade budak tu siap dpt 300++ lg. pesai la x penah nmpk mende ni. huhuh

    [Reply]

  2. PaanMFR says:

    max USD100 je bang 😀

    [Reply]

  3. fentofina says:

    huhu, terlambat join benda ni..
    tahniah

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Shares