Terima Kasih Nuff

Hah! Setelah sekian lama menanti, akhirnya cek daripada Nuffnang tiba jua. Lama dah request, tapi mungkin sebab masalah pos yang menyebabkan cek itu tak sampai ke rumah. 2 hari lepas aku terima email daripada HSBC memaklumkan payment ini, dan semalam, dah dapat ceknya.. OK la tu kan.. Walaupun tak banyak..

12 Comment(s)

  1. ery says:

    tahniah la yerk~

    [Reply]

  2. zati says:

    tak byk tu bpe?hehehe…congrats

    [Reply]

  3. PaanMFR says:

    alah, kadar minimum je makcik.
    kire ok la tu..

    [Reply]

  4. zaid says:

    dapat juga… bestnya.. bila nak belanje paan.. sorry tak dapat datang konsert alibi ari tu sebab aku ada invitation lain dari Astro blogger night..

    [Reply]

  5. PaanMFR says:

    xpe, jngn lupa tune in Blog Metamobile http://blog.metamobile.com.my

    [Reply]

  6. nOj says:

    request bile cek tu? bile aku punye nk sampai ni. cashout 28/12 aritu. jenuh dh menunggu ni. dr eksaited terus x eksaited dh.

    eh paan, nanti hsbc email dlu ek? pastu baru dpt cek? mmg camtu ke?

    [Reply]

  7. PaanMFR says:

    lama dah, taun lepas lagi.. then dapat email HSBC, tapi surat / cek x sampai2..
    mungkin diorg trace balik, payment x setel lagi, diorg issue cek baru (maybe cek lama dah expired / x dapat / hilang) – so dapat la.. daripada Penang.. dah bank-in pun.. RM49 je. minimum.

    [Reply]

  8. PaanMFR says:

    HSBC email dulu? Yes.. dia akan email dulu untuk bagitau payment akan dibuat.

    This is my 2nd payment, lama oo nak kumpul RM50 hehe

    [Reply]

  9. nOj says:

    huhuh tau xpe. dh la minimum, nk tunggu pn kemain lama plak dh… tp xpe la atleast ade gak org nk bg kan. jadik la dari xde

    [Reply]

  10. ejaa says:

    wahh..
    tahniah!!!!!
    ape rahsia nye bro..cite laaa!
    =)

    [Reply]

    PaanMFR Reply:

    rahsia?
    kalau bagitau dah tak rahsia la namanya.. heheh

    1. kesabaran untuk tunggu.. lama ni mau tunggu
    2. create 3-4 blog lain, mungkin khas kepada sesuatu topik, mcm resepi ke, tips ke..
    3. mcm org2 lain kata, blogwalking
    4. yg ni saye pun malass. rajin updates!
    5. ape lagi? isk, aku bukan blogger tegar.. 🙁 sape2 lagi boleh bagi tp bagi la ye..

  1. 20 January 2010

    […] This post was mentioned on Twitter by PaanMFR, PaanMFR. PaanMFR said: MFR Blog: Terima Kasih Nuff https://paanmfr.com/2010/01/20-terima-kasih-nuff.html […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares