Muat Turun: Hafiz – Masih Jelas

banner_album_hafizaf7

rbt-hafiz-af7

fullsong-hafiz-af7

You may also like...

8 Comment(s)

  1. eita says:

    amboii album hafiz yg free tak de 😛

    [Reply]

  2. PaanMFR says:

    free? sapa mau byr gaji saya?

    [Reply]

  3. Noridah says:

    macam mana traffic, ok ke…naik gaji ke tahun nih…huhuhu…nanti belanja akak makan, ajak adik sayang hang tu..

    [Reply]

  4. PaanMFR says:

    akak la blanje makan cendawan.. hehehe.. traffic sini xde sgt.. x kencang mcm musim ada widget aritu..

    [Reply]

  5. eita says:

    opsss gaji ni sensitif nnt saya tak berduit gak.. 😛

    kak noridah??? adik kesayangan paan hafiz heheheh

    [Reply]

  6. PaanMFR says:

    uiks.. ape plak ni..
    kite xde kaitan ngn HafizFC ok..
    xde kaitan ngn sape2 dalam AF7 ni ok.. 🙂

    [Reply]

  7. Noridah says:

    lagu yang muatturun ni tak boleh share kan..sebab pernah dwnload lagu duet riz dan alyah serta riz-harusku yang pergi, pastu transfer ke pc tak boleh dgr. Kena dgr kat hp je. Yang ni boleh transfer pada pc ke

    [Reply]

  8. PaanMFR says:

    kalau bleh share abis la kami.. ehehe
    masing2 kene la download masing2 punya ok..

    selamat mendengar

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Shares