Knock Out – Scout Class

Salam kawan-kawan
Minggu ni, minggu lepas, bulan ni, bulan lepas, macam-macam perkara berlaku, tak kira lah di luar negara, dalam negara mahupun dalam rumah (aduhai laptopku)

OK, yang lepas biarkan lepas, yang akan datang, sama-sama kita nantikan.
Hari ni waktu lunch tadi aku jumpa “kawan” aku sat.. Nak jumpa dia punyalah susah, lagi2 lepas kawin ni kan.. mentang2 la awak tu blogger hiburan tersohor..
OKlah, kami jumpa sekejap pun sebab dia nk bagi satu barang baik punya.. hahahaha..
Mai tengok..

box

Transformers ROTF - Autobots - Knock Out

Heheh.. aku bukannya pegumpul barang-barang ini, tapi teringin juga memilikinya. Kira OK lah ni.. bukan barang mahal.. Rasanya dalam market pun dalam RM30 gitu. Aku bukak, dan main.. depan PC ni.. ahaha

Keadaan dalam kotak, bentuk robot

Keadaan dalam kotak, bentuk robot

Lepas "bertukar"

Lepas "bertukar"

Susah sket la nk ubah2 ni.. Tapi x sesusah Bumblebee Ultimate.. Aku tengok dalam youtube pun mcm nak muntah je.. (teringin ni..)

Dalam masa yang sama, aku dah buat deal dengan sorang kawan. Nk jual benda yang lebih kurang sama.. tapi akan dapat lepas raya lah.. tunggu.. hik hik hik.. Transform!!!

4 Comment(s)

  1. eita says:

    amboooiii skandal gan budiey eh 😛
    mana aci abg jer dpt me punya tak de ke?
    opss tak la seperti perbincangan kt tdi..
    nk blikan gak kan… sedia menanti huhuhu 🙂
    (sampai umah trus buka blog ni.. tak sabar nk tgk)
    hmmm i love optimus prime hahahah 😀

    [Reply]

  2. Noridah says:

    ada lagi ke produk ni…apa yang lepas raya tu…akak nak juga..hehhe

    [Reply]

  3. PaanMFR says:

    ayok.. masing2 nak.. bengkrap aku.. hehehehe
    lepas raya tu.. bagi hint..
    “Leader Clas” “Night Watch” hahahahaha

    Produk2 ni kalau kat kedai masih ada..
    Tadi cek kat Toys ‘r Us, ade byk, motor merah pun jumpa..
    Harga RM39.90

    [Reply]

  4. eita says:

    kak noridah..
    pas raya optimus prime kak…
    gerammm jer…
    wah motor pink kite punya eh…

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares