Skrip Tarikh Hijrah – Proses Transformasi

sneakpeak_hijriah.jpg

Setelah beberapa bulan (lebih setahun kot) projek ni berjalan, tibalah masanya untuk satu proses transformasi. InsyaAllah tak lama lagi laman ini akan berwajah baharu.Terima kasih kepada Chapitone atas designnya.. MFR  upah die tau! Dan beberapa fungsi terbaru InsyaAllah akan disertakan juga. (bergantung kepada kelapangan).

Korang perasan widget dalam tu lain sikit? Ya.. kali ini beberapa design widget akan digunakan dan beberapa widget akan dimasukkan sebagai Premium Widget. Ya, anda perl bayar sikit untuk dapatkan design2 yang lawo ni.. 🙂 Mekanisma Premium Widget ini masih lagi dalam perancangan. Perlu kukuhkan beberapa kod dan juga data management yang khusus.

Okey, doakan proses transformasi ini berjaya ya.. Amin..

MFR: Masih agak kecewa dengan kekurangan bloggers Malaysia menggunakan servis ni walaupun percuma

4 Comment(s)

  1. ikoko says:

    bleh tak nak bagi cadangan..

    apa kata RM7 setahun..

    atau RM5 setahun.. 😉

    hanya sekadar cadangan.. 😀

    [Reply]

  2. hazwan says:

    bile bleh pakai ni paan?

    [Reply]

  3. PaanMFR says:

    yang sedia ada masih boleh pakai
    http://hijriah.jentayu.com

    version baru ni kene tggu aku rajin la

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares