Gmail: Siri Salinan Kulit

Sejak malam tadi, email Gmail aku ade masalah. Notifier tak jalan, tapi bukak email boleh..
Then, pagi ni, aku bukak frontpage Gmai, ini yang aku dapat..

gmail_front.jpg

Login page Gmail dah bergambar.. haaaa.. aku jadi exited! Gmail Themes dah dimasukkan dalam email aku!! hhahahah
So, aku login dan explore.. dan explore..

1. Themes Gmail menyediakan 30 Themes yang terdiri daripada skim warna dan themes bergambar.

2. Themes Gmail membolehkan kita set Themes mengikut kawasan. Fungsi ini untuk membolehkan Themes berubah sifat mengikut masa dan cuaca.. Aku perlu tengok Gmail pada waktu malam nnt.. hehehe

Jom tengok beberapa themes yang aku capture..

gmail_themes1.jpg

gmail_themes2.jpg

gmail_themes3.jpg

gmail_themes4.jpg

Selamat Mencuba!!

p/s – abaikan ape yg korang nampak dlm Label aku.. ehehehe

2 Comment(s)

  1. hehehe. syok la pulak si ustad ni men ngan gmail themes. weh japs… camne awak nye theme buleh tetiba tertukar walhal tidak di setkan terlebih dahulu? ada orang hack masuk ke accaount awak ke? hmmmmm 😕

    [Reply]

  2. PaanMFR says:

    no la..
    themes x bertukar secara auto..
    kene login, then pegi Settings > tab Themes

    terus pilih sana..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares