Destinasi: Kota Kinabalu!

Esok malam aku akan berangkat ke Kota Kinabalu bersama 2 orang sahabat sepengajian di Kuala Pilah dulu. Salah seorang merupakan Alumni UMS, jadi InsyaAllah tiada perkataan 'sesat' sepanjang perjalanan kami nanti..

Aku tak pernah jejak Negeri Di Bawah Bayu ini. Kalau Bumi Kenyalang di selatan Pulau Borneo pernah aku jejak 2 kali. Banyak pesanan dan saranan tempat-tempat menarik yang mak beritahu, termasuklah Pasar Filipina yang akan aku pergi Ahad nanti..

OKlah! Jom Melancong! Cuti-Cuti Malaysia!!

2 Comment(s)

  1. nazlee says:

    aku nak tanya info skit, kat mana yang bagus untuk menginap kat kk, insya Allah dalam pertengahan bulan april aku nak pegi honeymoon kat sana, tiket dah beli online ngan airasia tp hotel blum lg!
    ada info & tips tak?!!

    thanks

    [Reply]

  2. paanMFR says:

    alamak..
    mase aku pegi dulu stay kat umah kawan.. hehe.. so penginapan FOC..

    Tapi member aku adela bagi info sket.. Kalau nk senang jalan2 sekitar KK, better duk kat Le Meridien. situ tepi pantai dan dekat ngn Pasar Filipina.

    Kalau nk murah dan selesa. Kat hotel tabung haji. Situ kene tempah awal, sebab ramai stay sane, makanan ok, service pun ok. Halal lagi tu.. hehee..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Shares