Update ringkas..

Macam-macam terjadi bulan ni. Nak sangat cerita, tapi asyik tak sempat. Antaranya, banjir kat KL sampai bas yang aku naik pancung jalan lain. Ape lagi.. laman mukmin.info down.. cmne aku nk kontek zumaidi? tak ingat kontek info dia.. Ape lagi.. laptop kawan aku kene curi kat UIA (pecah masuk kereta).. Ape lagi… Gaji dapat minggu depan!! yey!!

2 Comment(s)

  1. Malique says:

    Salam MFr…

    Nak minta tolong satu perkara je.

    Nak suruh u delete link blog Malique sbb blog tu dah beralih tuan… I mean orang lain dah ambik tugas sbgai penulis..

    sila delete dalam kadar yang segera..

    Terima kasih.

    [Reply]

  2. Din says:

    thanks dude… u mmg superb lah!

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Shares