Fasa Baharu

Fasa Baharu

Salam. Jika korang ada baca entry yang lepas mengenai misi Lord Of The Ring, pasti anda sudah mengagak apakah yang bakal berlaku kan? InsyaAllah Ahad ini aku akan melangkah ke satu fasa yang baru menuju misi terhebat Disember ini. Fasa persediaan ini bakal merubah maca-macam lah. Selesai saja fasa ini, satu Kertas Kerja akan dibuka untuk melaksanakan Misi Disember ini. Semua senarai akan dikenal pasti, dianalisa dan dilaksanakan secara berperingkat. So kawan-kawan, doakan la ye.. amin..

Semalam di rumah aku diadakan kenduri tahlil dan doa selamat sempena kedatangan Ramadhan merangkap sempena acara Ahad ini. Wah, dah lama dah xde kenduri khas untuk aku ni. Last time kenduri khas untuk aku ketika aku mengalami proses “potong” hahaha. Itu pun “share” dengan adik aku.. Kali ini memang “dedicated” untuk aku ah! hehehe

PaanMFR: Selamat menjadi tunangan orang!

3 Comment(s)

  1. firdee says:

    selamat menempuh alam pertunangan paan…may Allah bless u two…^^

    [Reply]

  2. PaanMFR says:

    🙂
    insyaAllah..
    amin..

    [Reply]

  3. eita says:

    tahniah!!

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares