iPaan – Blog PaanMFR versi iPhone

iPaan

Salam

Ringkas sahaja. Sejak aku dah guna iPhone (milik majikan untuk tujuan kerja..), aku pun eksplore la apa jua fungsi dalam tu, termasuk juga cara nak view blog aku ni dengan mudah, bersih dan laju.

So, aku guna plugin bernama WPTouch (sila google) untuk guna. Dia ada free dan PRO version. Untuk guna sendiri, aku guna je la free version.. So, hasilnya nampak la di atas.. atau korang boleh try sendri dengan layari blog ini menggunakan iPhone anda.. siapa yang xde iPhone, sila la beli ye.. hehehehe

Data dan content semuanya sama dengan apa yang anda lihat di desktop. Cuma sidebr tu xde la ek.. yang lain semua ada

Selamat Mencuba!

2 Comment(s)

  1. sidik says:

    Wptouch ni juga akan diaktifkan bila dilayari menggunakan peranti mudah alih selain iphone (android,wp7,operamini,bb,nokia etc)

    [Reply]

  2. PaanMFR says:

    Yup2…
    Sape2 ade device lain tolong test dan screen shot
    Maceh..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Shares