Kawan Rashid – Chester

Kawan Rashid - Chester

~ Selingan nak cover malas update ~

OK.. siapa mamat neh? Ini lah namanya Chester. Dia dengan Rashid memang tak pernah jumpa la rasanya. Tapi sebab dua-dua kucing, kira member la kan. Bulu pun sama panjang.

Chester ni aku jumpa masa pergi beraya ke rumah tok sedara di Kg Baru, Kuala Lumpur. Dah tua dah dia ni. Nak jalan pun susa. Nak self-lick pun susah.. Tengok lidah dia.. terjelir je.. dah penat dah tu..

Enjoy..

p.s – projek baru dah nak start. Cuma bab kosmetik dan content je belum lagi. Tunggu…

3 Comment(s)

  1. Rashid??? aduh.. machonyer name.. ‘sehemsem’ rupenyer.. hehheee

    [Reply]

  2. ikoko says:

    dah tua, tapi takpe. asalkan kucing, memang sangat-sangat comel!
    Entri Blog terkini oleh ikoko ..Mengumpul Gambar-gambar Lama

    [Reply]

  3. ikoko says:

    Me have 6 mixed Persian cats.

    Please nak pinjam satu kucing bley?

    Nak breed kan diorang. Uhuk!

    Ada batch pertama, rasa macam pure Persian, tapi bulu tak kembang sgt, maknanya still Mixed. hAIh!

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares