Amaran! Jangan Parking Di Sini!

Amaran! Jangan Parking Di Sini

Haa.. Siapa pernah lalu area Mutiara Damansara? kat mana tu? The Curve tau? IKEA tau? haa.. area-area situ lah. Di sini ada kawasan yang kita boleh parking sesuka hati. Ada juga kawasan yang memang tidak boleh parking. Silap-silap kene saman polis.

FAKTA: Polis sangat suka buat road block di Mutiara Damansara.

Okey, disebabkan dah ramai orang parking, dah tentu akan ada double park la, tinggal nombor la. Itu adalah kebiasaannya. Tapi di sini.. NO.. tiada Parking Double. Tapi ada Parking Selit! macam mana tu? Mai tengok..

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

Parking Selit!

Ceh.. Pelik kan ada troli TESCO kat sini.. nantila ada masa aku cerita pasal Troli Tesco Mutiara Damansara yang sangat pelik.

You may also like...

3 Comment(s)

  1. Wawa says:

    rakyat malaysia ni majoriti PEMALAS! apa la susah sgt nk tolak n letak troli tu kat tempat troli, atau paling kurang pun kat tepi jalan yg x ganggu jalan org… aiyokkkkk…
    .-= Entri Blog terkini oleh Wawa ..Sepetang di Balai Seni =-.

    [Reply]

  2. aku says:

    berapa lama hang simpan gambar ni haa?

    [Reply]

  3. PaanMFR says:

    tengok tarikh la.
    30 April 2010..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares