Rashid Yang Seksi

Rashid Yang Seksi

Sebenarnya malas nak update blog ni, tapi aku cuba disiplinkan blog ni untuk diupdate sekurang-kurangnya sehari sekali. Aku mesti rajin! Jangan jadi macam Rashid ni. Malas.. kerja asik tidur sambil menayangkan aksi-aksi lucah kepada staff dan tetamu! Isk! Tak malu punya Rashid.

Minggu ni juga merupakan minggu yang sangat-sangat penting. Aku kene disiplinkan blog yang lagi satu juga. Yang itu lagi la, 4 entry sehari! Hahaha.. pening seh nak update. Lagi-lagi bila bahan untuk entry tu bukan daripada kita. Nak kene tunggu wartawan pulang daripada event, hantar gambar, hantar story.

Tu blog kerja, bukan blog hobi bermusim lagi. Yang tu kalau boleh update seminggu sekali cukup la. Skoop harian biar blog lain cerita. Kerja aku kat situ cuma bagi update kedudukan takhta undian saje. Maybe aku akan selesaikan guna proses automasi juga.

OKlah.. entry bosan dan boring.. nak baca sila, nak komen pun sila..

5 Comment(s)

  1. Sylarius says:

    Kiut betul kucing saudara. Dia ada anak tak? Gua ingat nak angkat sekor kasi bela.
    .-= Entri Blog terkini oleh Sylarius ..Memasak =-.

    [Reply]

  2. PaanMFR says:

    1. Kucing ni bos punya
    2. Dia masih muda. baru nk masuk 1 tahun
    3. Dia jantan lo.. hehe

    [Reply]

  3. attyfir says:

    beshnya rashid tido..
    .-= Entri Blog terkini oleh attyfir ..T-Shirt Percuma @netQueen =-.

    [Reply]

  4. Annaz says:

    nak buat anak angkat leh ker?..cute la…

    [Reply]

  5. PaanMFR says:

    angkat dari jauh bleh la kot..
    ni kucing bos.. jumpa pun slalu kat opis..

    sangat samseng, tapi penakot.

    skang xbleh nk dekat sbb tgh selsema..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares