Parti Ulangtahun ke-3 Budiey.Com

Siapa pernah baca blog hiburan Budiey.Com? Siapa juga pernah pergi event dia? Okey, sesiapa yang pergi minggu lepas, mesti korang perasan “buntings” atas ni kan? Tapi buntings yang dah dicetak macam ada cacat sikit kan?

Perasan kan? (sila ignore 2 orang itu ya). Menurut Budiey, ni salah printer (bukan salah aku ye.. selamat) dan printer tersebut dah pun terima padahnya. Kami agak kecewa juga pasal bende ni. Tapi nak buat mcm mana kan..

Okey, tahniah kepada rakan saya Budiey.Com atas ulangtahun yang ke 3. Semoga Sensasi Selebriti terus sensasi gitu.. Terima kasih juga sebab bagi job buatkan design bunting, web banner budiey.com dan tshirt. Walaupun aku terkial2 buat bende ni, tapi ok la kan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares