Salam Hijrah 1431H

Salam Semua.

Lama sangat dah tak update blog buruk ni. Maklumlah sibuk dengan kerja. OK, untuk tahun baharu Hijrah ini, aku nak promo sikit 2 facebook apps yang aku bikin yang sesuai kita nak guna.

1. Tarikh Hijrah Anda
logo-kalendar_90
Apps ini akan menukar tarikh yang anda beri dalam bentuk Masihi kepada Hijrah.
Harus diingat, ralat tarik sebanyak +1 dan -1 mungkin akan berlaku. Maknanya, tarikh boleh jadi lewat, boleh jadi awal.
[Klik Sini Untuk Guna]

2. Azam Tahun Depan

Apps ni pula seperti namanya lah, akan memberikan idea-idea azam untuk anda..
[Klik Sini Untuk Guna]

Selamat Mencobak!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Shares