Semangat

Susah kan nak cari semangat, nak rajinkan diri untk buat sesuatu yang kita suka, tapi macam berat je nak buat.. (alah.. malas la tu..) Hal kerja jangan cerita lah, malas atau tak, kene buat.. Semangat atau tak, kene buat juga..

Setengah minggu ni aku plan nak up satu projek mini. Projek-projek kecil yang bakal dikumpul jadi projek besar.. Hasilnya, tengok belah kanan blog ni.. Sehati Berdansa (Berhati-hati Berdansa.. matilah!) Thanks kepada Taufik yang ajak aku upkan bende ni.. walaupun tak sekencang AF punya..

Next project! Aku nak buat satu agent (Seronok buat agent ni sejak aku handle kerja menaip code) untuk Projek Baby aku tu.. mai tengok sini -> http://www.facebook.com/KalenderHijriah ni pun dikira Mini Projek gak la sebab nanti masuk dalam Projek Baby tu juga.. Agent ni akan update Tarikh Hijriah harian bersama Hadis Harian (dibekalkan oleh JAKIM) untuk dimasukkan dalam status update Fan Page tu.. kalau menjadi alhamdulillah…

Projek-projek akan datang? nantikan di Widget Jentayu (http://widget.jentayu.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares