Saya Menang Mug

Salam..

Korang mesti ingat lagi komik Aku, Dia dan Volkswagen kan?
Watak ubi, dan zurina yang comel tu kan..

Satu hari, aku seperti biasa blog walking ke blog Ubi, subscribe newsletter dia dan sentiada dapat update. Hingga satu ketika, aku diberu peluang menjawab soalan dalam blog entry dengan klu yang diberi. Aku jawab la (komen nombor 188). Dan aku yakin jawapan aku sangat tepat.. hihihi..

So, hari ni aku terima email, suh cek winner di sini. Sekali cek, nama aku ada dalam senarai SHARP SHOOTER ahahahaha… best best best.. Ini hadiah yang bakal aku terima.

mug-aku-dia-volkswagen

Terima Kasih bang Ubi..
Saya menanti hadiahnya.. huhuhu

* Gambar watak Ubi dan Zurina di atas adalah hakcipta KartunisUbi.Com

2 Comment(s)

  1. eita says:

    hmmmm abg!!! me nak….

    [Reply]

  2. mummy zara says:

    suka Zurina tu..sangat ayu dan cantik..
    best dapat mug.. congratssss!!!

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares