Kenalan

Semalam dalam perjalanan aku nak gi makan, dalam kereta, berhenti di traffic light.. aku perasan kelibat Savvy Biru di sebelahku… aku tengok driver dia mcm kenal..dan aku tengok penumpang di sebelahnya.. juga aku kenal… kenalan yang dah lama tak jumpa.. siapa?

Ya.. Finalis AJL ahad ni.. Heliza..lama dah kita tak jumpa kan Ija? ehehe.. Cermin tingkap aku turunkan sambil aku tenung wajahnya, sampai la die perasan, tersenyum sambil menyebut namaku.. "Eh! Paan! Sy**, bukak tingkap".. hahahaha.. Dah bukak tingkap, borak2 la sekejap sambil menanti lampu hijau.. tak sempat pula aku ucapkan selamat untuk AJL Ahad ini..

Kepada Heliza @ Ija, Selamat berjaya di AJL nanti.. BEREHHHH!!!

p/s – wahai driver Savvy Biru, bile kite nk wat agreement neh

7 Comment(s)

  1. eita says:

    huwaaaa jelesnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa uishhh windunya ija..
    saja la tu bikin me panas cis 😛
    hmm tak pat join besday ija tahun ni tencennyaaaa

    [Reply]

  2. Lina Chan says:

    hehe~ jumpa ija ke?
    dia juga kenalan sy..
    eceh2~

    tp dia x kenal sy..
    sbb sy x femes mcm dia..

    mcm sedih je bunyinya kan..
    hehe~

    [Reply]

  3. eita says:

    alalalala cian lina…
    heee mlm tdi kt dah jumpa ija dah..
    sonoknyaa lepas windu kite..
    tp kt jumpa gak abg pejal tahir kesayangan awk..
    heee kt dah tak jeles dah..
    jgn lupa pi klinik ya… dah smpi kat sini me pesan ni ishhh

    [Reply]

  4. PaanMFR says:

    Chan Chan: hehehe.. bape lame dah x jumpa ija? tapi sapik kenal awk punye maikel.. hehehehe..

    Eita: hurmm.. yela2.. suke la tu jumpe abg Pejal.. hurmm

    [Reply]

  5. ikoko says:

    mata dia sangat bulat ok.

    [Reply]

  6. anul says:

    wahhh…cumey banget heliza kan..aku dh turunkan dh cermin utk korg bersembang..nasib baik korg kwan je..kalau tak aku langgar lampu merah tu..

    [Reply]

  7. PaanMFR says:

    alah, sembang dalam beberapa saat je.. 😀

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Shares