Gedget Baru.. Best!

Salam..

Lame dah x tulis ni… member pun duk komlen umah ni bersawang. Tau la korang punye umah bagus kan.. ces.. OKlah, aku update sket. Kalau korang perasan, entry aku seblum ni pasal Tag tu, aku ade ckp pasal aku mau Laptop.. ahaks.. Tengok la ni..
  
new_laptop.jpg workspace.jpg

Ahahaha..  nampak tak? ahai.. tu la Laptop baru aku.. Aku beli kat kawan je, walaupun warranty dah abis, aku tetap beli, sebabnye,  spec die masih releven lagi dengan laptop2 baru yang lain.. harga asal RM4XXX, aku beli RM25XX ahahahah… Murah2!!

Mulanya dalam ni ada Vista, tapi aku format balik letak XP. Aku lagi suka guna XP.. tapi tgkla nnt kalau aku nk gune Vista balik.. Aku recover je mende ni….

Misi akan dtg: nak pilih mobile broadband utk laptop ni.. korang pilihkan.. plz..

10 Comment(s)

  1. eita says:

    wah bleh la kt sll lepak kat kedai2 ada wifi kan
    huwaaaaaaaaaaaa jelessssssssss

    [Reply]

  2. PaanMFR says:

    hahahahaha
    harus la jeles ok..

    [Reply]

  3. firdee says:

    wah…besh nye ada laptop sendiri…

    [Reply]

  4. ikoko says:

    CELCOM~ CELCOM~ CELCOM~!!

    Pehtu, pilih yang RM68 je.. walaupun 384Kbps, tu dah memadai… sebab kalau beli package RM98 (1Mbps), buat membazir je. Baik buat isi minyak RM30 tu.. uhuhu

    Yelah.. orang pernah beli yang RM98 punya package.. pakai dalam sebulan.. pastu kan, adik orang check speed celcom RM98 tu = 384Kbps . Nasib baik bleh downgrade.

    Jadi sekarang orang pakai package RM68. Okeh je. Laju.

    Data Card plak, sekarang ni orang guna Option GT MAX HSDPA 3G Laptop PCMCIA Data Card 7.2Mbps.

    Survey sampai ke tulang, baru beli hokeh. 🙂 Takyah beli yang mahal-mahal. Laa ni kena pilih sesuatu yang murah dan berkualiti. 🙂

    [Reply]

  5. ikoko says:

    oh ye.. data card tu.. orang beli, masa tu harga dalam RM399.

    🙂

    [Reply]

  6. hudd says:

    wah..best nyer dpt laptop..
    bg aku rm2500 tu pon dh kira mahal..
    bila la aku nk dpt laptop nih.. huhu..

    [Reply]

  7. bash says:

    patut la duit habis…berabis beli laptop rupanya..
    simpan duit kita gi melancong plak laa..

    [Reply]

  8. PaanMFR says:

    ellow brader…
    aku byr sikit2 la..
    sabau2.. nanti kite jalan2..

    [Reply]

  9. syam says:

    fuyyooo…laptop baru tu brader. kagum kagum 😀

    [Reply]

  10. anul says:

    sblum ni ko takde laptop ke? tp mmg best la dpt bargain camtu..murah

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares