Hari BUMI, Hari Jadi

Hari ini bukan hari jadi aku.. tapi hari ni hari jadi kawan2 aku, ramai weh.. ahaks.. wokeh, hari ini diwartakan seantero dunia sebagai Hari Bumi (Earth Day). Disambut dengan rasa penuh kecintaan kita terhadap pemeliharaan dan pemuliharaan persekitaran kita. Jadikan bumi tempat kita duduk ini, indah, bersih dan nyaman…

earthday08.gif
Google versi Earth Day

Hari jadi? Tadi kata bukan hari jadik 22 hb tu.. Haa.. korang mesti dah tau kan bezzday aku 17 haribulan aritu.. Makasih kepada kawan2 yang wish, melalui sms, frenster dan sebagainya. Terima kasih juga kepada yang beri hadiah. My syg.. (bagi model gundam kecik), Kak Dayu (bagi buku), Hazwan and the geng (belanja makan + kek..) dan terima kasih juga kepada Keluarga Nadia Redah Jer kerana sambut bezday saya sama dan makan kek.. ahaks.. Makasih juga kepada family terchenta kerana belanja Sate.. fuh.. teyangnye… Haaa.. lupe pulak kat minah sengal (Nur Heliza Helmi) yang x lupe wish bezday kat aku.. ahahahaha

image216.jpgimage218.jpgimage217.jpg
Kek yang Hazwan belikan untuk aku.. maceh..

 
 PaanMFR: Selamat Ulang Tahun Kelahiran buat semua kawan2 aku yang lahir di bulan April..

3 Comment(s)

  1. syam says:

    hape birthday paan!

    [Reply]

  2. syam says:

    paan..ko kne tagged! layari blog aku untuk maklumat selanjutnya.

    p/s: sorry bro… aku kne tagged gak. aku tatau nak bg sape. aku tingat kt ko. aku pon boh nm ko la. hahahahhaha

    [Reply]

  3. ikoko says:

    bestnya orang bagi kek.. 🙂

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares