Kulit baru lagi

Selamat Hari Raya.. kene ucap selamat dulu.. masih raya ni.. hehe..

OK, celoteh hari berkisar tentang theme / kulit blog aku ni. Versi terdahulu, aku mengekalkan gaya 1 sidebar sebelah kanan. Kali ini, aku tertarik dengan susunan kemas oleh BOB. Jadi aku dengan berhati-hati menggunakan kulit ini dengan sedikit pengubahsuaian mengikut citarasa aku sendiri. Walaupun pada mulanya terdapat masalah, yang disebabkan oleh plugin² terdahulu, maka aku baiki sedikit demi sedikit. Terima kasih juga kepada Firdee yang juga baru tukar kulit yang sama, sebab die pun guna kulit ini dalam Blog Rasmi Heliza.. ehehe. Aku juga pegawai teknikal di sana, so sedikit2 aku ambil snipet2nya untuk aku letak dalam rumah aku ini.

So, inilah hasilnya.. Selamat Hari Raya..

11 Comment(s)

  1. firdee says:

    theme ni mmg kemas n mudah nak faham gak…

    [Reply]

  2. ikoko says:

    yap…. setuju sangat.. 🙂

    [Reply]

  3. ikoko says:

    testing one two three seven

    [Reply]

  4. PaanMFR says:

    cuba lagi, letak la
    2 line ke..
    3 line ke..
    banyak2 line pun boleh..

    [Reply]

  5. PaanMFR says:

    wokeh, dah kecikkan sket gravatar..
    set jadi 60, baru FFox bleh guna:d

    [Reply]

  6. ikoko says:

    ngaha.. best best.. 🙂

    [Reply]

  7. PaanMFR says:

    hahahaha..
    best2..(*)(*)

    [Reply]

  8. syam says:

    wah paan…
    gile beh ah skin ko…
    bole tolong aku ek?
    cmne aku nk ciplak kulit cenggini ah
    aku dh bosan ngn kulit aku nih:)>-

    nota kaki:
    apa da ko nye komen
    nk put komen pn kne jwb soklan math ke?

    [Reply]

  9. PaanMFR says:

    hahah..
    ni utk spam protact le..
    xpe, sume org pandai mengira..

    [Reply]

  10. ikoko says:

    alermak incik paan .. lupa nak puji. kali ni punyer skin nampak smart

    [Reply]

  11. sakiiinah says:

    sangat cun kemas smart dan cool!! :d sgt jeles jugak!!

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares