Yang dinanti-nantikan

Tinggal seminggu saja lagi nak raya.. Rasa macam baru semalam puasa.. Cepat betul masa berlalu.. Mungkin kerana suasana baru yang aku rasai ini menjadikan putaran waktu begitu cepat sekali.. Cewah.. oklah.. Raya dah nak dekat, selain daripada sambutan Lebaran ini, rakyat Malaysia pasti menantikan iklan paling popular dan paling menyentuh hati… Sudah tentu iklan Petronas.. Mungkin yang taun lepas kurang menyengat kot..

Oklah, siang tadi aku dapat satu link yang menyatakan iklan baru / iklan Raya Petronas. Dalam tu iklan Deepavali dan Raya sekali.. ade 2 iklan.. Aku tak pasti URL ni betul atau tidak, sebabnya diberi nombor IP sahaja, tanpa domain. So, macam website penipu bank jugak la kan.. Tapi aku tengok juga,… ini yang aku dapat..

Hehehe.. mane aku dapat? Tanyelah pakcik Google..

3 Comment(s)

  1. Dhani says:

    selamat hari raye! 🙂

    [Reply]

  2. Amir Azmi says:

    Paan, dah bayar ker belum yuran ghatering? macam mana plan kita nie?

    Satu lagi paan, apasal cikgu dapat banyak sangat sms iklan maxis skang nie!! semua nak kikis duit cikgu!!

    Selamat Hari raya, Maaf zahir dan batin. jumpa kat ghatering nanti 🙂

    [Reply]

  3. paanMFR says:

    belum bayar lagi la cikgu..
    maybe sok lusa..

    pasal iklan sms tu..
    1. iklan maxis bagi tu free, pengguna ada kuasa nak beli atau tidak. Lagipun kebanyakan iklan tu sumber periuk nasi saya cikgu.. heheh..
    2. ada sesetengah iklan bukan maxis punya, tapi dapat juga… yg ni x pasti la sape punye keje.. so hati2 lah ye.. 🙂

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares